The stories of your life

Reading

Een reading helpt je inzichtelijk te maken met welk(e) thema(’s) jij stoeit. Nu of al gedurende langere tijd in je leven. Vervolgens wordt gekeken wat er nodig is om hier eigendom over te nemen.

Coaching

Wanneer je werkelijk kiest voor het doorpakken na verkregen inzichten tijdens een reading en daarna, dan kan ik je in dit proces ondersteunen. 

Reading & coaching

Reading

The stories of your life

 

Ik merk dat er mensen zijn die het een beetje spannend vinden wanneer ik ze vertel dat ik readings geef. Alsof ik ter plekke hun hele wezen zou kunnen doorgronden. Ter geruststelling: ik lees echt niet al je gedachten hoor. Natuurlijk gebruik ik mijn intuïtie ook in mijn dagelijkse leven, net als iedereen. Alleen komt daarbij dat ik ervoor naar ‘school’ ben geweest om het verder te ontwikkelen. Ik heb geleerd me af te stemmen op de energie van een ander, waardoor ik ‘dingen kan zien’. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld hoe het op dit moment met je gaat, waar je eventueel blokkeert, wat je doelen zijn, waar je verlangen naar uitgaat. Of misschien ben je op zoek naar wat jouw plek is in je gezin, je familie, of op je werk. Of heb je vragen over je relatie. Elk thema is denkbaar. Alles kan gelezen worden. Ik lees wat er is; geef geen adviezen, voorspel geen toekomst. En waar jij jezelf nog wel eens voor de gek wilt houden: energie liegt niet.

Een reading is eenmalig, geeft inzicht en helpt je doorgaans op weg om een volgende stap te kunnen nemen.  Het helpt je inzichtelijk te maken met welk(e) thema(’s) jij stoeit. Nu of al gedurende langere tijd in je leven. Vervolgens wordt gekeken wat er nodig is om hier eigendom over te nemen.

Ik lees een hoofdstuk of alinea uit jouw verhaal en zie vaak grotere verbanden waardoor er bij jou inzichten kunnen ontstaan. Met andere woorden, tijdens een reading wordt er bij jou iets ‘aangeraakt’, waardoor beweging ontstaat en vervolgens is het aan jou om hier verantwoordelijkheid over te nemen. In de praktijk komt dat neer op besluiten nemen en daar vervolgens naar handelen. Dat zijn niet altijd de fijnste processen en het kan in veel gevallen behoorlijk wat ‘groeipijn’ veroorzaken. Een spannend proces, maar met als beloning het ervaren van meer vrijheid, plezier en vitaliteit. 

 

Reading op afstand

Het is mogelijk om via Skype een reading te ontvangen, bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland verblijft of wanneer het voor jou fysiek onmogelijk is om naar mij toe te komen. Ik doe het niet standaard. Elkaar werkelijk ontmoeten heeft bij mij altijd de voorkeur, zeker ook wanneer het voor jou de eerste kennismaking met energiewerk is.

Tarief € 85 

Tijdens de reading kwam er veel naar voren wat “de spijker op zijn kop” sloeg en het was herkenbaar. Doordat ik het mij nu bewust ben, kan ik verder groeien.

E

De reading gaf mij waardevolle eye openers die mij lieten zien waar ik sta en welke belemmeringen ik had om te groeien. Door de reading ben ik mij bewuster van mijn eigen kracht.

A

Coaching

Changing the impact of your stories

Wanneer je werkelijk kiest voor het doorpakken na verkregen inzichten tijdens een reading en daarna, dan kan ik je in dit proces ondersteunen.

Tijdens een sessie van een uur doen we het volgende;

  • ik geef je een korte ‘energy check’
  • we ontwarren de knoop in een gesprek
  • ik geef je een healing om je te helpen je energie balans te herpakken

Tijdens een reading/healing vertrouw ik volledig op mijn intuïtie. Pas tijdens een gesprek komt mijn hoofd erbij: mijn kennis, maar zeker ook mijn (levens)ervaring.

Belangrijk:

Ik ben geen therapeut en benader mijn cliënten ook niet als zodanig. Ik volg niet een strategie of methode. Ik hoef niemand beter te maken. Bij specifieke (psychologische/psychiatrische) problematiek zal ik je altijd adviseren hulp te gaan zoeken bij een voor jou geschikte therapeut of arts.

Tarief: € 85 per uur 

 

Healing

  • Na afloop van een reading (indien gewenst).
  • Als onderdeel van een coachingssessie

Tijdens een sessie kan het gebeuren dat je je wat wiebelig voelt, geëmotioneerd raakt, door hetgeen wordt gelezen.

Een healing helpt je te stabiliseren, even tot rust te komen en weer met beide benen op de grond, zodat jij enigszins rustig de deur uitloopt en je dag kunt voortzetten.

Mijn bewustzijn is mijn bron.